EuroQuo is het interne incassobureau van Qander Consumer Finance B.V.  Wij zijn sinds 2005 actief als professioneel incassobureau voor Qander, Directa.nl, PrimeLine en Yelder.

Wat wij doen

EuroQuo verzorgt de (pré) gerechtelijke invordering van betaalachterstanden. Dit doen wij bij klanten die niet reageren op betaalverzoeken of die niet meewerken aan een passende oplossing voor hun betaalachterstanden. Ons doel is om te voorkomen dat een deurwaarder moet worden ingeschakeld. Daarom proberen wij altijd eerst samen met klanten een oplossing te vinden voor hun betaalachterstanden. Bij klanten die niet meewerken aan een oplossing verzorgt EuroQuo uiteindelijk de gerechtelijke invordering van betaalachterstanden via de deurwaarder.

Neem gerust contact met ons op

Hebt u een bericht ontvangen van EuroQuo? Wilt u meer informatie over een aanmaning of betaalafspraak? Of is uw financiële situatie gewijzigd en hebt u moeite om aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem gerust contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar een oplossing die past bij uw persoonlijke en financiële situatie.